Tilburg,
18
november
2016
|
14:56
Europe/Amsterdam

Interpolis houdt zorgpremie betaalbaar door slim om te gaan met verzekeren

Als je alleen verzekert wat je zelf niet kunt betalen, dan kan de zorgpremie laag blijven, stelt verzekeraar Interpolis. Ook komend jaar houdt Interpolis de basispremie betaalbaar. Zo biedt Interpolis een basisverzekering aan van €104,25 per maand.

Met de relatief beperkte stijging van 5,85% ten opzichte van de premie in 2016, biedt Interpolis opnieuw een scherpe premie voor haar naturapolis. De lijn van deze scherpe premie zet Interpolis door binnen haar aanvullende verzekeringen. Dat komt doordat Interpolis gelooft in alleen verzekeren wat je écht nodig hebt. “Kijk kritisch naar wat je echt niet kunt betalen”, adviseert René Voets, senior marketing manager bij Interpolis. “Aanvullende verzekeringen zijn er voor onvoorspelbare kosten die niet door de basisverzekering worden vergoed maar te hoog zijn om zelf te betalen. Zo kun je voor een bril of steunzolen beter sparen. Die kosten kun je zien aankomen. Daarom biedt Interpolis in haar aanvullende polissen kwaliteitsdekkingen waar mensen veel behoefte aan hebben.

Wel zo slim: goede zorg als je de grens over gaat

Nieuw binnen de aanvullende verzekeringen van Interpolis is de vergoeding voor zorgkosten die je maakt als je naar het buitenland gaat. Zoals reisvaccinaties en zorg in het buitenland, zowel spoedeisend als niet spoedeisend. “Deze kosten zijn vaak onverwacht en kunnen behoorlijk oplopen. Juist voor dit soort onvoorspelbare kosten is het hebben van een goede aanvullende verzekering handig. Voor iedereen die onbezorgd op vakantie wil gaan, maar bijvoorbeeld ook voor studenten die stage lopen in het buitenland”, aldus Voets.

Nieuwe zorgpremies 2017

In 2017 is de premie van de Interpolis ZorgActief® basisverzekering €104,25 per maand. Op jaarbasis stijgt de basisverzekering met €5,75 per maand ten opzichte van de premie van vorig jaar.

De aanvullende verzekeringen van Interpolis hebben de volgende premies:

ZonderMeer: vanaf €4,95

MeerZeker: vanaf €11,73

ZonderZorgen: vanaf €17,94

De zorgverzekeringen van Interpolis ZorgActief® zijn online af te sluiten via de Rabobank.