15
augustus
2011
|
00:00
Europe/Amsterdam

Waar verstop jij je iPad?

, 15 augustus 2011 - 

Tilburg, 15 augustus 2011 -  Interpolis is opnieuw een actie gestart via Facebook. Ditmaal speciaal voor studenten. Wie de meest geniale plek weet te verzinnen om zijn iPad te verstoppen voor jaloerse huisgenoten, maakt kans op een eigen exemplaar van de iPad2. Op het prikbord van Interpolis kunnen de deelnemers een berichtje, foto of filmpje achterlaten over hun verstopplekje. Het idee met de meeste likes wint.

Op kamers
De komende periode gaan veel studenten op kamers. Een goed moment om bij deze nieuwe kamerbewoners de studenten�verzekeringen van Interpolis onder de aandacht te brengen. Om de facebookactie bekend te maken onder studenten sponsort. Interpolis het lunchmoment in een aantal studentensteden. Honderdduizend aquakleurige lunchboxen worden uitgedeeld aan nieuwe studenten die in hun introductieweek zitten. In de box zit, naast lunchproducten van verschillende A-merken, ook een flyer over de facebookactie.

Tweede facebookactie
Het is al de tweede facebookactie van Interpolis deze zomer. Ruim een maand geleden startte Interpolis de Zomerpreventiecampagne. Deze actie leverde tot dusver honderden nieuwe en goede preventietips op de facebookpagina van Interpolis op. Via nieuwkomer Repudo deelt Interpolis bovendien reis- en festivalpreventiepakketjes uit. Inmiddels zijn er al 100 pakketjes uitgedeeld. Deze actie loopt nog tot 1 september.

 
.