12
december
2005
|
00:00
Europe/Amsterdam

Veel belangstelling voor Interpolis No-Claim Garantie®

Tilburg, 12 december 2005 - 

Ruim 200.000 No-Claim Garanties verkocht sinds introductie in najaar 2004! 

Veel autobezitters willen niet dat hun verzekeringspremie stijgt bij schade. Dat merkt Interpolis aan de belangstelling voor de No-Claim Garantie®. Sinds de introductie ruim een jaar geleden hebben al meer dan tweehonderdduizend autobezitters gebruik gemaakt van de mogelijk­heid om hun no-claimkorting op die manier te beschermen.

Particuliere autobezitters die bij Interpolis een Interpolis No-Claim Garantie® afsluiten kunnen per jaar één schade claimen, zonder dat dit gevolgen heeft voor de hoogte van de premie. Ongeacht de omvang van de schade of het aantal schadevrije jaren. Automobilisten betalen voor deze garantie een toeslag van een paar euro per maand op hun premie. De Interpolis No-Claim Garantie® is onderdeel van de auto­verzekering van Interpolis.

Volgens directeur Jacques Françoys komt Interpolis met de Interpolis No-Claim Garantie® tegemoet aan de wens van klanten: “Veel automobilisten betalen nu bij schade de kosten noodgedwongen uit eigen zak, omdat ze anders hun no-claimkorting kwijtraken. Ervaring leert dat dit één van de grootste ergernissen is als het gaat om auto­verzekeringen.

.