17
juni
2013
|
00:00
Europe/Amsterdam

Vakjury voor online platform www.deoplossingvan.nl bekend

,  - 

​Tilburg, 17 juni 2013 – Ruim 1.800 oplossingen, om anders om te gaan met risico’s in en om het huis, zijn sinds begin april geplaatst op www.deoplossingvan.nl. Interpolis startte dit initiatief om samen met Nederland op zoek te gaan naar nieuwe manieren van risicobeheersing. Want alles verzekeren is geen oplossing. Begin juli gaat een vakjury aan de slag om te bepalen voor welke oplossing Interpolis € 5.000,- beschikbaar stelt voor de uitvoering.
 

Juryleden

De vakjury bestaat uit landelijk bekende specialisten op het terrein van inbraak en brand:
Rodney Bos; landelijk coördinator aanpak woninginbraken,
Marcel van Galen; hoofd risicobeheersing brandweer Flevoland en
Jos de Graaf; regionaal projectleider Brandveilig leven veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond.
 
Aan de beoordeling nemen vanuit Interpolis deel:
Jack Buckens; directievoorzitter Interpolis,
Ger Haan; manager strategie en innovatie Interpolis en
Sjak van Nieuwkuijk; risico en preventie expert Interpolis.
 
Wanneer de genomineerden bekend zijn, bekijkt Interpolis of er nog extra juryleden nodig zijn met een specifieke deskundigheid. Dit is afhankelijk van het soort oplossingen dat is bedacht. Denk daarbij aan vertegenwoordigers van Vereniging Eigen huis, Consumentenbond of Rabobank.
 

Prijsuitreikingen

Op 2 juli maakt Interpolis bekend welke tien oplossingen zijn genomineerd. Donderdag 19 september wordt bekend wie de winnaar is. Naast de prijs van € 5.000,- startkapitaal, stelt Interpolis ook een waardebon ter waarde van € 500,- beschikbaar voor de oplossing met de meeste stemmen. Beide prijzen worden op donderdag 19 september uitgereikt.
 
Het platform is gestart met het thema veiligheid in en om het huis. Vanaf 1 juli voegt Interpolis daar het thema reizen en op vakantie aan toe.
 
 
 
.