Tilburg,
12
november
2018
|
00:00
Europe/Amsterdam

Onze zorgverzekeringspremies zijn bekend voor 2019

Een scherpe premie en een ruime keuze aan zorgverleners. Daar staan onze zorgverzekeringen ook in 2019 voor. De basispremie van ZorgCompact® stijgt met 1,7% naar € 106,75. De basispremie van ZorgActief® is € 113,05 per maand (een stijging van 6,4%).

Je sluit de zorgverzekeringen exclusief en gemakkelijk op Rabobank.nl/zorgverzekering of via de Rabo Bankieren App. Ook voer je daar wijzigingen door. Liever telefonisch contact? Dat kan! Bel de Zorglijn op 013 462 20 25 of stuur een WhatsApp-berichtje via 06 22 27 16 29.

‚ÄčZorgActief, meest gekozen door gezinnen
• uitstekende klantenservice – klanten waarderen onze dienstverlening met een 8,1.
• uitgebreide keuze aan aanvullende verzekeringen, al vanaf € 4,95 per maand. Met 15% korting voor Rabobank klanten.
• zorgbemiddeling bij wachtlijsten en second opinions.

Voordelen van de aanvullende ZorgActief verzekeringen:
- fysiotherapie delen met je partner in aanvullende verzekering MeerZeker
- nieuw: vergoeding van een valpreventie cursus in MeerZeker en ZonderZorgen
- nieuw: vergoedingen bij mentale klachten in MeerZeker en ZonderZorgen

ZorgCompact, scherpe premies
Mede doordat alles online te regelen is, is ZorgCompact voordeliger.

De belangrijkste voordelen van de aanvullende verzekering ZorgCompact Plus:
- vanaf € 8,50 per maand
- inclusief tandarts vergoedingen en herstel van gebit na een ongeval
- 6 fysiotherapiebehandelingen
- anticonceptie 100% vergoed vanaf 21 jaar
- nieuw: vergoedingen bij mentale klachten

  

 

 

 

 

 

 

 Focus op wat echt belangrijk is
We vinden het belangrijk dat jij je kunt focussen op wat echt belangrijk is. Onderzoek van GFK toont aan dat één op de vijf millennials zulke ernstige mentale klachten ervaart, dat het hun dagelijks leven belemmert. Dat vinden wij zeer zorgelijk. Daarom startten wij begin dit jaar een meerjarig programma waarmee we aandacht vragen voor dit maatschappelijke probleem. In dit programma zoeken we samen met experts en klanten naar oplossingen die burn-out gerelateerde klachten verminderen of wegnemen. Dat is niet alleen nodig om het welbevinden van Nederlanders te vergroten, maar ook om de kosten die gemoeid gaan met langdurige uitval door mentale klachten terug te dringen.

Om die reden voegen we in 2019 vergoedingen toe aan verschillende aanvullende zorgverzekeringen voor burn-out preventie; namelijk de Mirro e-health zelfhulpmodule en een online slaapcursus van Somnio. Nieuwsgierig welke vergoedingen in welke aanvullende verzekeringen zijn opgenomen? En naar alle andere veranderingen per 1 januari 2019? Kijk voor meer informatie op Wat verandert er in de zorgverzekering 2019.

Experimenteren, leren, implementeren
Daarnaast ontwikkelden we samen met experts, ervaringsdeskundigen en klanten twee stress-verminderende challenges, genaamd de Digital Detox en de Slaapchallenge. Deelname is kosteloos, voor Interpolis klanten en niet-klanten.

Deze twee challenges werden ontwikkeld om op zoek te gaan naar oplossingen die burn-out gerelateerde klachten verminderen of wegnemen. Het resultaat van deze challenges wordt half december verwacht, en gebruiken we om verder te werken aan onze ambitie. Lees meer over onze challenges en ambitie.