13
november
2022
|
09:18
Europe/Amsterdam

Interpolis zorgpremies 2023

Een goede premie en ruime keuze aan zorgverleners. Daar staan onze zorgverzekeringen ook in 2023 voor. De basispremie van ZorgCompact® is € 129,95. De basispremie van ZorgActief® is € 138,95 per maand.

ZorgActief, basisverzekering met uitgebreide pakketkeuze.
De basispremie voor ZorgActief® is € 138,95 per maand. Een basisverzekering met een uitgebreide keuze uit 3 aanvullende en 3 tandverzekeringen. Zo verzeker je jezelf en je eventuele gezin van de juiste zorg. Een verzekering met persoonlijk contact en online gemak.

De voordelen van de aanvullende ZorgActief verzekeringen.

  • Fysiotherapie delen met je partner in de aanvullende verzekeringen MeerZeker en ZonderZorgen. Vergoed tot 40 fysiobehandelingen met SamenDelen.
  • Budget voor leefstijlpreventie met vergoeding voor een Health Check, EHBO, valpreventie en preventieve zorg bij stress en burn-out klachten in MeerZeker en ZonderZorgen.
  • Een Zorgconsulent die voor je klaarstaat voor wachtlijstbemiddeling en het regelen van zorg.

Lees meer over ZorgActief

ZorgCompact, online basisverzekering met scherpe premie.
Een basisverzekering waarmee je alles online regelt. De basispremie van ZorgCompact® is € 129,95. Aan te vullen met een aanvullend combipakket met fysiotherapie en preventieve tandzorg.

De belangrijkste voordelen van de aanvullende verzekering ZorgCompact Plus. 

  • Tandartscontrole, mondhygiëne en tandartskosten bij een ongeval tot € 10.000,-
  • 6 fysiotherapiebehandelingen
  • Buitenlanddekking voor spoedzorg
  • Stel online je vragen over een behandeling of diagnose aan 2e arts online. 

Lees meer over ZorgCompact

Interpolis zorgklanten beoordelen ons met een 8,4, net zo hoog als de waardering die schadeverzekeringsklanten ons geven

Interpolis zorgverzekeringen sluit je eenvoudig af via Rabo App.
Sluit de Interpolis zorgverzekeringen exclusief en makkelijk af via Rabo App of online via Rabobank.nl/zorgverzekering. Dit werkt eenvoudig én zo heb je het gemak van alles onder één dak. Naast schadeverzekeringen, ook je zorgverzekering bij dezelfde betrouwbare partij.

De zorgverzekering met de kwaliteit die je van ons gewend bent, verkrijgbaar via Rabobank.
Dat Interpolis schadeverzekeringen heeft, is bekend. Dat Interpolis ook zorgverzekeringen heeft, is vaak minder bekend. Met een zorgverzekering van Interpolis krijg je de kwaliteit die je van onze schadeverzekeringen gewend bent.  De zorgverzekeringen van Interpolis krijg je exclusief via Rabobank.

 Nieuwsgierig naar onze zorgverzekeringen? Je leest meer op interpolis.nl/zorg.