10
november
2013
|
00:00
Europe/Amsterdam

Interpolis en KNHB maken hockeyers bewust van gebitsbescherming

,  - 

​TILBURG 10 NOVEMBER 2013 - De voorzitter van Hockeyclub Tilburg, Jan Boelhouwer, nam zondag 10 november het eerste gebitsbeschermingspakket van Interpolis in ontvangst. In samenwerking met de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB) voorziet Interpolis alle Nederlandse hockeyclubs van een gebitsbeschermingspakket. Hiermee wil de verzekeraar hockeyend Nederland stimuleren om schade aan het gebit op het hockeyveld te voorkomen.

Jan Boelhouwer was blij met het eerste pakket. “HC Tilburg staat voor veiligheid in de sport. Met dit gebitsbeschermingspakket laat Interpolis zien dat het begint bij voorkomen van letsel. Voortaan hebben al onze leden geen enkele reden om onbeschermd in het veld te staan!”

Ook al zorg je voor de juiste bescherming, het kan altijd een keer mis gaan en dan moet een verzekering die op maat is voor de hockeyer uitkomst bieden. Samen met de KNHB stelde Interpolis een zorgverzekering met aanvullend pakket samen voor leden van de KNHB en hun gezin: de Interpolis MeerHockeypolis. Naast dat Interpolis een uitgebreide dekking voor tandheelkundige zorg biedt, voorziet deze aanvulling in specialistische zorg door een sportarts en vergoeding van sporthulpmiddelen zoals een brace.

Jaap Stockmann, keeper van het Nederlandse team en boegbeeld voor veiligheid op het hockeyveld, was de eerste hockeyer die de Interpolis MeerHockeypolis afsloot. “Als keeper weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om goed beschermd op het veld te staan. In het geval dat het dan toch fout gaat, ben ik met de MeerHockey polis goed verzekerd.” Ronald Overbeek Bloem, directeur Merk & Marktcommunicatie van Interpolis was trots om Jaap Stockmann als klant te mogen verwelkomen.

Interpolis is sinds juni 2013 officieel partner van de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB). “In ons partnerschap staat zowel het stimuleren van bewegen door de jeugd als het verbeteren van veiligheid en gezondheid op het hockeyveld en in het clubgebouw centraal”, zegt Ronald Overbeek Bloem. “Door naast verschillende preventie acties, hockeyend Nederland ook de Interpolis MeerHockeypolis aan te bieden, geven wij een hele nieuwe invulling aan sponsorschap, waarbij het mes aan twee kanten snijdt”, aldus Haro Valkenburg van de KNHB.

Meer informatie over de Interpolis MeerHockeypolis is te vinden op www.interpolis.nl/knhb

Foto:Ton Toemen

.