Tilburg,
13
november
2021
|
01:08
Europe/Amsterdam

De Interpolis zorgpremies voor 2022 zijn bekend

Een scherpe premie en een ruime keuze aan zorgverleners. Daar staan onze zorgverzekeringen ook in 2022 voor. De basispremie van ZorgCompact® blijft € 113,50. De basispremie van ZorgActief® is € 125,45 per maand.

ZorgActief, kies het pakket dat bij je past
Een basisverzekering met uitgebreide keuze uit 3 aanvullende en 3 tandverzekeringen. Zo verzeker je jezelf en je eventuele gezin van de juiste zorg. Een verzekering met persoonlijk contact en online gemak. Al vanaf € 125,45 per maand.

De voordelen van de aanvullende ZorgActief verzekeringen:

  • fysiotherapie delen met je partner in de aanvullende verzekeringen MeerZeker en ZonderZorgen. Tot 40 fysiobehandelingen vergoed met SamenDelen.
  • budget voor leefstijlpreventie met vergoeding voor een Health Check, EHBO, valpreventie en preventieve zorg bij stress en burn-out klachten in MeerZeker en ZonderZorgen.
  • een Zorgconsulent die voor je klaarstaat voor wachtlijstbemiddeling en het regelen van zorg en vragen over zorg.

Lees meer over ZorgActief

ZorgCompact, regel alles eenvoudig online
Doordat je alles online regelt, heeft ZorgCompact een scherpe premie van € 113,50 per maand. Aan te vullen met een aanvullend combipakket, met fysiotherapie en preventieve tandzorg. Wel zo overzichtelijk. Al vanaf € 9,75 per maand.

De belangrijkste voordelen van de aanvullende verzekering ZorgCompact Plus:

  • tandartscontrole, mondhygiëne en tandartskosten bij een ongeval tot € 10.000,-
  • 6 fysiotherapiebehandelingen.
  • buitenlanddekking voor spoedzorg.
  • stel online je vragen over een behandeling of diagnose aan 2e arts online.

Lees meer over ZorgCompact

Sluit de Interpolis zorgverzekeringen exclusief en gemakkelijk af via Rabo App of online via Rabobank.nl/zorgverzekering
Dit werkt eenvoudig én zo heb je het gemak van alles onder één dak. Naast schadeverzekeringen, ook je zorgverzekering bij dezelfde betrouwbare partij.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


De zorgverzekering met de kwaliteit die je van ons gewend bent
Dat Interpolis schadeverzekeringen heeft, is bekend. Dat Interpolis ook zorgverzekeringen heeft, is vaak minder bekend. Met een zorgverzekering van Interpolis krijg je de kwaliteit die je van onze schadeverzekeringen gewend bent.

Nieuwsgierig naar onze zorgverzekering? Kijk voor meer informatie op interpolis.nl/zorg.