Tilburg,
13
november
2017
|
16:58
Europe/Amsterdam

Interpolis introduceert nieuwe zorgverzekering: Interpolis ZorgCompact®

Verzeker alleen wat je écht nodig hebt

Interpolis introduceert nieuwe zorgverzekering: Interpolis ZorgCompact®Interpolis introduceert dit jaar een tweede zorgverzekering: ZorgCompact. Een online zorgverzekering waarmee Interpolis tegemoet komt aan de behoefte van klanten. Daarmee biedt Interpolis het komende jaar 2 basisverzekeringen: ZorgCompact en ZorgActief.

Interpolis ZorgCompact® is de voordelige online verzekering van Interpolis
“Een deel van de klanten gaf aan behoefte te hebben aan een voordeligere zorgverzekering”, aldus René Voets, senior manager particulieren bij Interpolis. “ZorgCompact is daar het resultaat van. Kwalitatief net zo goed als ZorgActief, maar doordat alles online te regelen is, is ZorgCompact voordeliger.” Zo bestel je bij ZorgCompact de medicijnen en een aantal hulpmiddelen online bij een geselecteerde leverancier.

Alleen verzekeren wat je écht nodig hebt
Interpolis gelooft in alleen verzekeren wat je écht nodig hebt en roept haar klanten ook dit jaar op kritisch te kijken naar wat je zelf niet kunt betalen. De aanvullende verzekeringen zijn er voor onvoorspelbare kosten die niet door de basisverzekering worden vergoed, maar te hoog zijn om zelf te betalen. Voor kosten waar je rekening mee kunt houden, zoals een bril of steunzolen, is het vaak goedkoper om te sparen dan hiervoor een aanvullende verzekering af te sluiten. Daarom biedt Interpolis in haar aanvullende polissen alleen kwaliteitsdekkingen waar veel mensen behoefte aan hebben.

De premies van de Interpolis zorgverzekeringen
Met een premie van € 104,95 voor ZorgCompact en € 106,25 voor ZorgActief, biedt Interpolis een scherpe premie voor haar naturapolissen. Een naturapolis vergoedt de zorg van zorgverleners waarmee Interpolis een contract heeft gesloten. Interpolis ZorgActief® stijgt met € 2,- per maand ten opzichte van vorig jaar. Dit komt door de jaarlijks stijgende zorgkosten.

Bekijk alle premies

De zorgverzekeringen van Interpolis zijn online af te sluiten via de Rabobank.nl.