22
november
2019
|
14:39
Europe/Amsterdam

Vreugdenhil Young Plants winnaar Interpolisprijs Toekomstgerichte onderneming

Vreugdenhil Young Plants werd op vrijdagavond 1 november tijdens het Hortigala in de Ridderzaal uitgeroepen tot winnaar van de Interpolisprijs Toekomstgerichte onderneming van het jaar. Zij ontvingen de prijs in aanwezigheid van de Hillenraad100 uit handen van Interpolis Agro manager Jaap Breugem. “Een mooie erkenning voor al onze toegewijde medewerkers” aldus Martin Uittenbroek, algemeen directeur van Vreugdenhil Young Plants.

“Vreugdenhil Young Plants toont risicoleiderschap”
Alles wat deze ondernemers aanraken wordt goud, aldus het juryrapport. “En dat is niet voor niets”, zegt Jaap Breugem. “Het management gaat voor lange termijn duurzaam rendement en in bedrijf blijven (continuïteit). Bij hen houdt vernieuwing nooit op, zij zijn op de toekomst gericht. Daarbij zijn ze zich zeer bewust van de veranderende wereld met veel onzekerheid, hoge complexiteit en zaken die nog onduidelijk zijn. Ze richten zich daarbij niet alleen op de processen intern maar bekijken vanuit hun doel de veranderingen in de omgeving en zoeken samenwerking met uiteenlopende partijen. Dat zie je bij hen door de manier waarop zij bezig zijn met risico’s, hygiëne, de inzet van technologie en procesbeheersing. “

Een prachtig mooi compliment voor onze toegewijde medewerkers
Martin Uittenbroek noemt het winnen van de Interpolisprijs Toekomstgerichte onderneming én onderdeel zijn van de Hillenraad100 een prachtig compliment voor het harde werken van het management en alle medewerkers Vanuit vier vestigingen kweken zij groenteplanten, jonge sierplanten vanuit zaad als stek en eetbare plukgroenten op. En daarmee leggen zij dagelijks de basis voor een succesvolle start voor vele glasgroente- en sierteelttelers. Juist de aandacht op processen is hier heel belangrijk. Optimaliseren, innoveren en samenwerken zijn drie van de belangrijkste kernwaarden van het bedrijf.

Interpolisprijs op Hortigala
De Hillenraad100 omvat de jaarlijkse ranking van de honderd meest toonaangevende ondernemingen in de kennis en kapitaalintensieve (glas)tuinbouwsector. De ranking voor 2019 is tijdens het Hortigala op 1 november bekend gemaakt. Interpolis vindt het belangrijk hiervan onderdeel te zijn. Onze betrokkenheid om ondernemers te helpen bij het beheersbaar houden van risico’s en in bedrijf blijven is al van lange tijd. Dat gaat veel verder dan verzekeren. Dat doet Interpolis door in gesprek te blijven met de sector, de individuele ondernemers én door samen te werken met kassenbouwers, installateurs, kennisinstituten en iedereen die daar voor nodig is.