Leiden,
04
december
2018
|
17:21
Europe/Amsterdam

Tuinbouw Ondernemersprijs: Samenwerken voor groei

De 4 ondernemers die zijn genomineerd voor de Tuinbouw Ondernemersprijs onderscheiden zich stuk voor stuk in hun bedrijfsvoering.” Dat zegt Jaap Breugem, manager van Interpolis Agro. “Wij zijn blij dat wij samen met andere partners de top van de Nederlandse tuinbouw in beeld mogen helpen brengen. De Tuinbouw Ondernemersprijs is niet zo maar een prijs. Hier laten we de wereld zien dat de Nederlandse tuinbouw steeds verder doorontwikkeld."

Voorlopers op actuele thema’s

“Het gaat al lang niet meer over wie de mooiste plantjes heeft, de gezondste voeding, de leukste kleuren of dat ze toevallig ook in het buitenland produceren. Nee, deze ondernemers zijn ook bezig met actuele thema’s als veiligheid, gezondheid, energie, risicomanagement, technische innovaties Op al deze onderwerpen zoeken zij samenwerking en lopen ze voorop! Het allermooist aan deze ondernemers vind ik hoe zij produceren in een continue stroom van vernieuwing en hoe zij samenwerken om als sector door te groeien. We ondersteunen dat van harte en zien uit naar de bekendmaking van de winnaar op 9 januari 2019.

Interpolis nomineert Anthura
Natuurlijk wil je, als je zelf zoveel ondernemers kent, ook een voordracht doen. Anthura is voorgedragen door Interpolis en 1 van de genomineerden. We wensen alle 4 de genomineerden veel succes toe de komende periode”.