13
januari
2016
|
00:00
Europe/Amsterdam

Stem op Interpolis voor de Gouden Loeki 2015

​Ieder jaar worden uit honderden tv-commercials de beste 10 geselecteerd die kans maken op de STER Gouden Loekie 2015. Achmea dingt mee met de commercials ‘Echo’ van Interpolis en ‘Welkom’ en ‘Feestje’ van Centraal Beheer.

​3!, 3!, 3! Onze Woonverzekering centraal

Interpolis ontwikkelde de commercial ‘Echo’ voor de Woonverzekering. In de commercial zien we een geschokte echtgenoot op de bank zitten, terwijl zijn vrouw gelukzalig de echo van hun aanstaande drieling bekijkt. Hun dochtertje (3! 3! 3!) en de grote hond maken het plaatje in de nu al te krappe woonkamer compleet. Gelukkig is de verbouwing van de kinderkamers wel gewoon meeverzekerd in de Woonverzekering van Interpolis.

Bekijk de commercial

 

Stemmen kan tot en met 18 januari

Vanaf nu tot en met 18 januari 2016 kan het Nederlands publiek online stemmen op zijn of haar 3 favoriete commercials uit de top 10 via stergoudenloeki.nl. De uiteindelijke winnaar van de Ster Gouden Loeki 2015 wordt voor 50% bepaald door het publiekspanel en voor 50% door het Nederlands publiek. Donderdagavond 21 januari wordt in de Melkweg in Amsterdam de prestigieuze reclamepublieksprijs uitgereikt.

.