22
oktober
2018
|
14:12
Europe/Amsterdam

RMV Hardenberg: Je kostbare product, hoe ga je daarmee om?

Je kostbare product, hoe ga je daarmee om? Daarover denkt Interpolis graag met u mee. Zien wij u ook op de Rundvee & Mechanisatie Vakdagen in Hardenberg van 30 oktober t/m 1 november?

Het draait allemaal wel om uw koeien of uw gewas
“Goede weersomstandigheden, een veilige loods, goed werkende installaties én machines dragen bij aan de werkzaamheden van ons boeren.” Dat zegt akkerbouwer Leon de Geus. “Veel van die onderwerpen hebben we zelf in de hand. Door ons te laten helpen met kennis om schade te voorkomen kunnen we aandacht geven aan ons gewas, want dat is waar alles om draait”. Ook melkveehouder Gert van Adrichem is zich sterk bewust van het belang van een veilige stal “De inzichten die de elektrakeuring mij gaf heb ik meteen aangepakt.”

Je kostbare product, hoe ga je daarmee om?
De continuïteit van uw bedrijf heeft uw prioriteit , ook vanuit Interpolis. Heeft u vragen over veiligheid voor dieren, uw bewaarloods, stal of installaties zoals bijvoorbeeld zonnepanelen? De specialisten van Interpolis hebben tips paraat die passen bij veilig ondernemen en denken graag mee over passende oplossingen.

Tot ziens in Hardenberg!