15
oktober
2015
|
00:00
Europe/Amsterdam

Partnership Interpolis / KNHB genomineerd voor SponsorRing 2015

Tilburg, 15 oktober 2015 - 

​Vandaag is bekend geworden dat Interpolis, partner van de Koninklijke Nederlandse Hockeybond (KNHB) een nominatie heeft gewonnen voor een SponsorRing 2015 in de categorie Sport. Een prachtige erkenning voor het partnerschap tussen Interpolis en de bond.

Interpolis en de KNHB zijn vanaf 2013 partners. Interpolis staat voor preventie, je eigen risico’s bepalen en verzekeren wat je nodig acht. In het partnerschap is dit vertaald naar het domein veiligheid. Veiligheid op en rond het veld. Gericht op particulieren (o.a. voorkomen van letsel en blessures) en hockeyclubs en de bedrijven in hun netwerk (o.a. risico’s inschatten t.b.v. een veilige omgeving). Via verschillende programmaonderdelen maakt Interpolis bewust, komen we met concrete oplossingen en bieden we inzichten om blessures of schade te voorkomen.

Naast Interpolis zijn ING (KNVB Amateurvoetbal), Amstel Radler (Challenge Cauberg), Opel (Hartstichting/Feyenoord) en Schouten Global (Volvo Ocean Race / Team Brunel) genomineerd in dezelfde categorie.

De organisatie van de SponsorRingen ontving dit jaar een recordaantal van 62 inzendingen. In totaal zijn er 23 genomineerden in 6 categoriën. Op donderdagavond 26 november worden de winnaars bekend gemaakt in de Kromhouthal in Amsterdam.