11
oktober
2010
|
00:00
Europe/Amsterdam

Op pad met mobiele preventiewinkel

,  - 

Tilburg, 11 oktober 2010 - Vanaf half oktober rijdt een mobiele preventiewinkel van Interpolis door het land. In een vrachtwagen die ingericht is als woning laat de verzekeraar zien hoe je het beste om kan gaan met veel voorkomende risico in huis. Zo kan heel Nederland kennismaken met preventie.

 

Preventie campagne

Eind augustus startte Interpolis een massamediale campagne rond het thema preventie. De online preventiewinkel van Interpolis staat hierin centraal. In deze webwinkel kunnen mensen handige preventieoplossingen aanschaffen. Want verzekeren is niet de enige oplossing om met risico’s om te gaan. Dagelijks weten tussen de 1500 en 2000 klanten de webshop te vinden. Interpolis gaat de webwinkel verder aanpassen en verbeteren. Zodat nog meer mensen preventiemaatregelen gaan nemen.

 

Preventiewinkels

mobiele_preventiewinkel_101011

Naast de online preventiewinkel opende Interpolis ook in vier steden tijdelijk fysieke preventiewinkels om de campagne te ondersteunen. Deze zijn inmiddels gesloten. De winkels trokken enkele tienduizenden bezoekers. Een belangrijke rol was daarbij weggelegd voor banken. Zij verwezen klanten met posters, vouchers en nieuwsberichten naar de preventiewinkels. Rabobank Amsterdam gaf nieuwe klanten zelfs een Preventiecheck cadeau.

 

Preventie truck

Interpolis trekt nu het land in met een mobiele preventiewinkel. Net als in de tijdelijke winkels geven we tips en adviezen om schade in huis te voorkomen en te beperken. Ook kunt u de mobiele preventiewinkel tegen komen bij evenementen waar de Rabobank bij betrokken is.

 
.