04
mei
2012
|
00:00
Europe/Amsterdam

Online actualiseren van polis voor ondernemers

Tilburg, 04 mei 2012 - 

Tilburg, 4 juni 2012 -Interpolis en Rabobank introduceren voor klanten met een Interpolis ZekerVanJeZaak� de mogelijk�heid om online de verzekeringsgegevens te controleren en aan te passen. Hulp van een adviseur is hiervoor niet nodig.

Start

De eerste groep klanten heeft deze week een uitnodiging gekregen om gegevens van de polis te controleren en eventueel te aan te passen. Dit kunnen omzetgegevens zijn, maar ook gegevens over de waarde van gebouwen, aantal medewerkers, etcetera. Vanaf medio september is ook mogelijk voor klanten met een ZekerVanJeZaak om via internetbankieren de polis in te zien en wijzigingen door te voeren.

Goed verzekerd

Voor zowel de klant als voor Interpolis is het belangrijk dat de gegevens regelmatig worden geactualiseerd. De klant is op deze manier gegarandeerd goed verzekerd en betaalt geen onnodige premie. Interpolis voorkomt dat er bij schade vervelende situaties ontstaan omdat bepaalde zaken niet verzekerd zijn. De ontwikkeling van de online tool komt tegemoet aan de behoefte van de klant om steeds meer zelf te doen. Als de klant tijdens het invullen van zijn gegevens merkt dat hij advies nodig heeft kan hij de Rabobank-adviseur inschakelen.

 

.