16
april
2015
|
00:00
Europe/Amsterdam

Nieuw: vinger aan de pols via meldloket Verzuim

Tilburg, 16 april 2015 - ​Hebt u een verzuimverzekering van Interpolis? Sinds februari hebt u toegang tot een extra service van het meldloket Verzuim.

Beter inzicht in actuele gegevens en extra begeleiding bij Wet verbetering poortwachter

Bij het meldloket konden u of de HR-functionaris van uw bedrijf al snel en eenvoudig medewerkers ziek en beter melden. Bovendien begeleidt het meldloket u stap voor stap bij alle acties die volgens de Wet verbetering poortwachter bij een verzuimmelding horen. Zo helpen wij u constant een vinger aan de pols te houden tijdens het ziekte- en re-integratieproces van uw zieke medewerker.

Het meldloket biedt nog meer handige functionaliteiten

Zo ziet u in één oogopslag alle uitkeringen die gedaan zijn en hebt u inzicht in de betaalde premie. Op 1 centrale plek en met de mogelijkheid om uw gegevens in te zien waar en wanneer u maar wilt. Daarnaast vindt u er extra informatie over het gebruik van het meldloket en links naar nuttige internetpagina’s.

Het meldloket Verzuim sluit met deze uitbreidingen beter aan bij de app VerzuimInZicht die Interpolis 2 jaar geleden introduceerde. Deze app kunt u downloaden via iTunes of Google Play Store.