Leiden,
21
juni
2023
|
09:52
Europe/Amsterdam

Marie Groenhof benoemd tot manager Glastuinbouw

Marie Groenhof is vanaf 12 juni 2023 benoemd tot manager Glastuinbouw bij Interpolis. Zij volgt hiermee Peter Broekman op.

MARIE900X640Trots is Marie Groenhof op deze nieuwe functie: “De glastuinbouw is een vooruitstrevende en innoverende sector. Als integer partner bieden wij bedrijfcontinuïteit en staan wij voor de toekomst van de sector. Dat gaat verder dan een verzekering alleen. Samen met het intermediair helpen wij ondernemers bij hun plannen rondom internationalisering, schaalvergroting, verduurzaming en meer. Ik ben hier graag onderdeel van en vind het fijn dat ik leiding mag geven aan een kundig team dat zich hier met veel passie zowel nationaal als internationaal voor inzet.” 

Marie werkt al vanaf 2016 voor agrarische sector.
Na haar studie Agrarische Economie en Plattelandsbeleid aan de Wageningen Universiteit startte Marie in 2016 bij Achmea. Ze werkte voornamelijk aan productontwikkeling en strategievorming, specifiek voor de agrarische sector. Internationale ervaring deed Marie onder andere op in Australië, Griekenland en Canada. De laatste jaren was Marie met haar team verantwoordelijk voor een veranderprogramma bij Agro.