23
november
2010
|
00:00
Europe/Amsterdam

Juridische fusie Interpolis met Achmea

,  - 

Tilburg, 23 november 2010 - In februari 2011 fuseren twee Interpolis-vennootschappen met die van Achmea. Interpolis en Achmea fuseerden als bedrijven al vijf jaar geleden, maar de juridische structuur was nog niet helemaal aangepast. Dat gaat dus binnenkort gebeuren. N.V. Interpolis Schade fuseert met Achmea Schade­verzekeringen N.V., en N.V. Interpolis BTL fuseert met Achmea Pensioen- & Levens­verzekeringen N.V.

Deze fusie heeft geen gevolgen voor u als klant. Het merk met de naam Interpolis blijft gewoon bestaan. De producten, voorwaarden en diensten veranderen ook niet. Wij passen na de fusie de naam van de juridische verzekeraar in alle verzekeringsdocumenten aan. Op uw huidige verzekeringspapieren staat nog de naam NV Interpolis Schade of NV Interpolis BTL. Vanaf het moment van de fusie moet u daar de nieuwe naam Achmea Schade­verzekeringen N.V. of Achmea Pensioen- & Levens­verzekeringen N.V. lezen. Wij passen onze systemen zo snel mogelijk aan op de verandering. Op de papieren die u volgend jaar ontvangt, zal de nieuwe naam staan.

Foute benaming op rekeningafschriften
Eind november 2010 is de naamgeving op sommige rekeningafschriften gewijzigd. Sommige klanten zagen op hun afschrift ‘Achmea Interne Diensten’ staan in plaats van Interpolis. Dat was niet de bedoeling en is inmiddels weer gecorrigeerd.

Heeft u vragen over deze juridische fusie, stuur dan een e-mail naar Helma van Beers via:  h.van.beers@interpolis.nl o.v.v. 'fusie'.

 
.