Tilburg,
24
januari
2018
|
10:00
Europe/Amsterdam

Jouke Jan voor 1 dag ‘directeur’ van Interpolis

Op donderdag 25 januari komt Jouke Jan Tamsma het directieteam van Interpolis een ochtend versterken. En dat is heel bijzonder: Jouke Jan is namelijk pas 15 jaar. Maar hij heeft grote ambities. 

Baas van Morgen; een initiatief van JINC
Jouke Jan doet mee aan het project ‘Baas van Morgen’ van JINC; een organisatie die zich inzet voor kinderen van 8 tot 16 jaar die een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken. Omdat ieder kind in Nederland evenveel kans op een goede toekomst hoort te krijgen.Jaarlijks maken ruim 43.000 leerlingen van de basisschool en het vmbo via het JINC programma kennis met verschillende beroepen. Zo ontdekken ze welk werk bij hun eigen talenten past en kunnen ze zich beter op de arbeidsmarkt voorbereiden. Aan het project ‘Baas van Morgen’ doen elk jaar ruim 200 leerlingen mee.

Jouke Jan: directeur én klant van morgen
Het initiatief van JINC past helemaal bij de wens van Interpolis om onze klanten van de toekomst nu al te laten meekijken, meedenken en meedoen. Jouke Jan is niet alleen Baas van Morgen, maar ook onze klant van morgen. Hij loopt 25 januari zowel met de directie, als op verschillende afdelingen binnen Interpolis mee. Aan het einde van zijn bliksemstage koppelt hij zijn bevindingen aan onze directie terug en geeft hij antwoord op de vraag ‘wat kan jouw leven veiliger maken? Wij zijn benieuwd naar zijn ideeën!