Tilburg,
06
februari
2018
|
12:42
Europe/Amsterdam

Jouke Jan: Interpolis is van binnen echt veel leuker dan ik dacht

De 15-jarige Jouke Jan Tamsma, wilde Interpolis wel eens van binnen zien. En meemaken wat een directeur zoal op een dag doet. Die kans wilden organisatie JINC en Interpolis hem natuurlijk graag bieden. En daarom werd Jouke Jan op 25 januari directeur voor 1 dag van Interpolis.

Hoe maak jij je leven veiliger?
Dat was de vraag die Jouke Jan meekreeg. En die vraag beantwoord je niet zomaar. Daarvoor moet je je natuurlijk eerst in het merk Interpolis en in de organisatie verdiepen. Eenmaal aangekomen op kantoor, wachtte onze nieuwbakken directeur daarom een grondig inwerkprogramma.

Drukke werkdag
Jouke Jan startte zijn dag op de stoel van onze directeur, Chantal. Na een korte bespreking met Chantal, ging hij aan de slag. Hij maakte kennis met onze manier van werken, zag hoe agile teams werkten, luisterde mee met klantgesprekken bij Schadeservices, kreeg informatie over de merkstrategie van Interpolis, leerde hoe we met webcare omgaan en verdiepte zich in preventie en slimme oplossingen.

Toch liever Bart dan Chantal
Onze tijdelijke directeur was erg onder de indruk van Interpolis. “Interpolis is van binnen echt veel leuker dan ik dacht”, aldus Jouke Jan. “Maar als ik later bij Interpolis zou gaan werken, dan wil ik net als Bart reclames maken. Dat lijkt me echt leuk. Ik dacht dat Chantal vooral andere mensen voor zich liet werken, maar ik heb nu gezien dat een directeur het wel heel erg druk heeft".

Tips en adviezen
Ook al wil hij dan uiteindelijk toch geen directeur worden, Jouke Jan heeft nog wel een paar adviezen voor ons: “Ik zou als eerste de afdeling Schadeservices iets gezelliger maken. Zodat de mensen een fijnere omgeving hebben om in te werken.” Over de vraag ‘hoe kan jij jouw leven veiliger maken’ had hij ook al nagedacht. “Mijn broertje werd een paar weken geleden aangereden omdat hij vergeten was zijn fietsverlichting aan te zetten. Ik wil daarom Interpolis vragen om fietslampen te ontwikkelen die automatisch aangaan bij slecht weer of als het donker wordt."

Wij bedanken Jouke Jan voor zijn mooie inzichten, zijn vele vragen, zijn enthousiasme en zijn creatieve ideeën Jouke Jan!