18
januari
2010
|
00:00
Europe/Amsterdam

Inzamelingsactie Haïti

,  - ​Interpolis medewerkers zamelen vandaag en morgen geld in voor de slachtoffers van de aardbeving in Haïti. Deze interne actie is niet alleen het gevolg van de schokkende beelden uit het getroffen gebied maar ook van onderlinge betrokken­heid bij een collega die samen met haar man drie adoptiekinderen vervroegd naar Nederland kunnen laten komen.

TILBURG, 18 JANUARI 2010 - Interpolis medewerkers zamelen vandaag en morgen geld in voor de slachtoffers van de aardbeving in Haïti. Deze interne actie is niet alleen het gevolg van de schokkende beelden uit het getroffen gebied maar ook van onderlinge betrokken­heid bij een collega die samen met haar man drie adoptiekinderen vervroegd naar Nederland kunnen laten komen.

Afgelopen vrijdag gaf minster Hirsch Balin toestemming om honderd kinderen waarvoor de adoptie al geregeld was op te halen. De ramp in Haïti maakte het noodzakelijk om de kinderen zo snel mogelijk daar vandaan te halen. De kinderen van Interpolis medewerkster Jolanda van den Elshout zouden pas in juni komen. Het gaat om een jongetje van vijf jaar oud en een tweeling van twee jaar. Nu het er naar uitziet dat de kinderen woensdag in Nederland aankomen, willen Interpolis medewerkers ook een bijdrage leveren aan de hulp die in het rampgebied nodig is en organiseerden de inzamelingactie om iets te doen voor de slachtoffers in Haïti. Het geld dat wordt opgehaald gaat naar giro 555.

.