20
februari
2015
|
00:00
Europe/Amsterdam

Interpolis zet mobiele kantoor unit in na brand Nijmegen

Tilburg, 20 februari 2015 - ​Na de hevige brand die vrijdagochtend uitbrak in een snackbar aan de OC Huismanstraat in Nijmegen, zijn schade-experts van Interpolis ter plaatse gegaan om gedupeerde klanten te helpen met de schade-afhandeling en hen van informatie te voorzien. Daarbij heeft Interpolis haar mobiele kantoor ingezet.

Bij de brand raakten 9 mensen zwaargewond. In totaal werden 16 mensen naar het ziekenhuis gebracht en konden 35 lichtgewonden ter plaatse behandeld worden. Ook werden 71 appartementen van de bovengelegen seniorenflat ontruimd. Als gevolg van de brand hebben tot nu toe zo’n 15 verzekerden zich gemeld bij Interpolis. Onder hen zijn ook verzekerden van FBTO en Centraal Beheer, die vallen onder Achmea. Later deze week zal meer bekend worden over de exacte aantallen en de hoogte van het schadebedrag.

Mobiele kantoor

Na de brand is het seniorencomplex door instorting en roetschade onbewoonbaar verklaard. Om klanten gerust te stellen en direct te kunnen helpen met hun schade-afhandelingen stond Interpolis om 14.30 uur met haar mobiele kantoorunit bij het wijkcentrum waar bewoners werden opgevangen. Schade-expert René Kleinsman: “In alle vroegte zijn bewoners hun huis uitgejaagd. Ik heb veel mensen gesproken die enorm zijn geschrokken. Ze hadden vooral vragen over hoe en wanneer ze bij hun spullen konden komen.”
 

Schade afhandeling

Vooralsnog zijn experts druk bezig met het in kaart brengen van de schades. Zij proberen contact te krijgen met andere klanten die bij deze brand schade hebben geleden. Ook zaterdag 21 februari is Interpolis van 9.00 uur tot 12.00 uur met haar mobiele kantoorunit aanwezig nabij wijkcentrum De Schalmei aan de Symfoniestraat 204 in Nijmegen.
 
Mobiele kantoor unit van Interpolis