20
april
2015
|
00:00
Europe/Amsterdam

Interpolis verlengt sponsorcontract Willem II

Tilburg, 20 april 2015 - ​​Ook de komende drie jaar kan voetbalclub Willem II rekenen op de steun van Interpolis. De verzekeraar blijft in ieder geval tot en met seizoen 2017-2018 aan de club verbonden. Jack Buckens, directievoorzitter Interpolis en Berry van Gool, algemeen directeur  Willem II, ondertekenden zaterdagavond 18 april het sponsorcontract.

Directievoorzitter Interpolis Jack Buckens: “Veel Tilburgers zijn erg betrokken bij Willem II. Zo zetten spelers, staf, vrijwilligers en supporters zich met hart en ziel in voor de eredivisieclub. De club vervult een belangrijke maatschappelijke rol omdat het mensen verbindt.  Als Tilburgs bedrijf draagt ook Interpolis de Tricolores een warm hart toe. Al sinds 1998 steunen wij Willem II en die verbintenis willen we graag ook in de toekomst voortzetten.”

Berry van Gool, algemeen directeur Willem II: “We zijn bijzonder trots dat Interpolis al vanaf 1998 niet van onze zijde wijkt en daar met een vernieuwde overeenkomst nu drie jaar aan toe voegt. We zijn blij met het vertrouwen van dit mooie Tilburgse bedrijf en hopen er in de toekomst nog vele jaren aan toe te voegen.”

Willem II draait een prima seizoen en is voor volgend seizoen verzekerd van een plek in de Eredivisie. De Tricolores hebben nog drie wedstrijden te gaan en maken nog kans op een plekje in de play-offs voor Europees voetbal.

sponsorcontract ondertekening Willem II- Interpolis


Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen met Maroesja Hupkes,