18
maart
2014
|
00:00
Europe/Amsterdam

Interpolis-tuin ook op zondag weer open

Tilburg, 18 maart 2014 - 

De Interpolis-tuin aan de Tivolistraat in Tilburg is vanaf zondag 23 maart weer zeven dagen per week toegankelijk voor publiek. Begin dit jaar werd de tuin uit kostenoverwegingen door Interpolis op zondag gesloten. Nadat buurtbewoners kenbaar maakten juist op zondag graag het park te bezoeken, heeft Interpolis besloten de maatregel terug te draaien.

“We hebben goed geluisterd naar wat er in de buurt leeft”, verklaart Jack Buckens directievoorzitter van Interpolis. “Voor ons is zondag de enige dag in de week dat er in het kantoor niet of nauwelijks wordt gewerkt, dus moeten we extra kosten maken om de openstelling van de tuin te regelen.” Eerder opperde de VVD om de gemeente financieel te laten bijspringen om het openen en sluiten van de tuin te regelen. In een gesprek met wethouder De Vries heeft Interpolis aangegeven de kosten voor eigen rekening te nemen. “We zijn trots op ons kantoor en de plek waar we gevestigd zijn. We voelen ons betrokken bij onze omgeving. Als we op deze manier iets terug kunnen doen, dan doen we dat graag,” aldus Jack Buckens.

De openingstijden van de Interpolis-tuin zijn maandag tot en met vrijdag van 7.00 tot 19.00 en in het weekend (zaterdag en zondag) van 8.00 tot 17.00
.