30
mei
2014
|
00:00
Europe/Amsterdam

Interpolis tijdens de Hockey World Cup 2014

Tilburg, 30 mei 2014 - 

Interpolis is sinds juni 2013 officieel partner van de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB). Samen met de KNHB wil Interpolis bijdragen aan meer veiligheid op en om het hockeyveld. Dit doet Interpolis onder andere door het gebruik van professionele gebitsbescherming te stimuleren. Niet alleen met de Interpolis Hapdagen op hockeyverenigingen, maar ook tijdens de Hockey World Cup. In de Interpolis stand op het WK terrein kunnen bezoekers een limited edition WK bitje aanschaffen.

Interpolis is niet alleen fysiek aanwezig tijdens het WK in Den Haag, maar organiseert ook een leuke online actie. Via Facebook en Twitter kunnen hockeyfans voorspellen wat de uitslag wordt van elke wedstrijd van het Nederlands team. Onder de deelnemers met de juiste uitslag wordt elke wedstrijddag een tegoedbon van € 150,- van www.hockeygear.eu verloot. Kijk voor meer informatie op www.interpolis.nl/voorspelenwin

Interpolis heeft speciaal voor leden en medewerkers van de KNHB een zorgverzekering ontwikkeld. De MeerHockey. In november worden de nieuwe premies en dekkingen voor 2015 bekend gemaakt.
Wilt u een email ontvangen zodra de premies en dekkingen voor de Zorgverzekering 2015 bekend zijn. Schrijf u nu in.