08
september
2011
|
00:00
Europe/Amsterdam

Interpolis stopt Facebookactie voor studenten

, 08 september 2011 - 

Tilburg, 8 september 2011 - Interpolis heeft besloten de Facebookactie voor studenten 'Waar verstop jij je iPad?' voortijdig te beëindigen. Het doel van de actie om op een positieve manier in contact te zijn met studenten is gedeeltelijk bereikt.

De actie was aanvankelijk succesvol, met vele enthousiaste deelnemers die de actie waardeerden en op een eerlijke manier deelnamen. De laatste dagen zijn er echter sterke aanwijzingen dat er wordt gemanipuleerd met het verzamelen van stemmen waardoor de uitkomst van de actie op een oneerlijke manier wordt beïnvloed. Het gaat daarbij vermoedelijk om het aanmaken van nepprofielen en het ruilen en kopen van stemmen. Omdat we een eerlijk verloop van de actie nu niet meer kunnen garanderen hebben we besloten deze tien dagen eerder te beëindigen. Morgen maken we via (deze link opent in een nieuw venster)de actiepagina op Facebook bekend wie de winnaar is op basis van eerlijk verdiende stemmen.

Deze actie gericht op studenten was de tweede Facebookactie die Interpolis deze zomer heeft gevoerd. De eerste actie was een zomerpreventiecampagne waarbij deelnemers in ruil voor een goede preventietip een speciaal vakantiepreventiepakketje van Interpolis thuisgestuurd kregen. Deze actie leverde een groot aantal positieve reacties en goede preventietips op en was daarmee erg succesvol. Het verloop van de tweede Facebookactie voor studenten beschouwt Interpolis als een waardevolle ervaring. Zij zal hier zowel binnen de eigen organisatie als met de deelnemende studenten over in gesprek gaan.

.