28
juli
2015
|
00:00
Europe/Amsterdam

Interpolis start campagne VolgDolph

Tilburg, 28 juli 2015 - ​Vanaf 31 juli gaat de Tilburgse fotograaf Dolph Cantrijn een bijzonder avontuur aan, 80 dagen lang wandelen langs de rand van Nederland. Interpolis steunt Dolph tijdens zijn tocht en verrast Dolph onderweg met ludieke aanmoedingsacties.  Aan de hand van de ‘doorlopende reis’ van Dolph, brengt Interpolis de Doorlopende Reisverzekering onder de aandacht.

​Zonder te weten waar hij die nacht slaapt en met zo min mogelijk bagage legt Dolph de ruim 1600 kilometer af in 80 dagen, geheel in de traditie van Jules Verne.
Onderweg verrast Dolph op de site Volgdolph.nl  de rest van Nederland met alle mooie plekken die hij bezoekt en bijzondere mensen die hij ontmoet. Benieuwd hoe het Dolph 80 dagen vergaat? #VolgDolph! Aan het einde van iedere loopdag zoekt Dolph een slaapplaats. Ergens in de buurt van de grens of de kust. Hij blijft één nacht logeren en gaat de volgende ochtend weer op pad voor een nieuwe wandelavontuur. Wil je Dolph helpen door hem een slaapplaats aan te bieden? Dat kan! Ga naar Volgdolph.nl en meld jezelf aan. En als je het leuk vindt, mag je ook een stuk met hem meelopen.

Interpolis steunt Dolph

Interpolis is glashelder. En glashelder is meer dan een belofte: het is een houding waarin wij ons willen onderscheiden. Zo weten onze klanten altijd direct waar ze aan toe zijn, wat ze kunnen doen om schade te voorkomen of te beperken, zijn onze verzekeringen duidelijk en transparant, komen wij onze beloftes na en lossen problemen concreet op. Kortom: wij helpen als het er op aankomt. Dat doen wij dagelijks voor al onze klanten, maar tijdens ‘zijn 80 dagen’ ook voor Dolph. Niet alleen omdat hij uit Tilburg komt, de stad die al vele jaren onze thuisbasis is, maar ook omdat wij vinden dat je sterker staat als je je krachten bundelt. Zo is Interpolis namelijk ooit ontstaan: boeren en tuinders die besloten de handen ineen te slaan en voor elkaar te zorgen als het erop aan kwam.

Interpolis ondersteunt Dolph daarom tijdens zijn ‘doorlopende reis’ door Nederland. Niet alleen met goede verzekeringen, maar ook door aandacht te vragen voor zijn tocht en mensen te activeren Dolph te helpen. Met een slaapplaats bijvoorbeeld, of door hem tijdens zijn reis te motiveren en ondersteunen. Dat doen we, net als het verkopen van onze verzekeringen, in samenwerking met verschillende lokale Rabobanken langs de route.
 

Daarnaast heeft Interpolis gedurende de tachtig dagen een aantal verrassingen voor Dolph in petto! Om ervoor te zorgen dat hij (ondanks het Nederlandse weer, stijve spieren of heimwee) zijn tocht met enthousiasme kan blijven vervolgen, en uiteindelijk de eindstreep haalt! En mocht er iets onverwachts gebeuren, dan staan wij natuurlijk voor hem klaar. Net zoals wij dat dagelijks doen voor al onze andere klanten.

 

.