27
november
2007
|
00:00
Europe/Amsterdam

Interpolis sponsort 'Inbrekers'

,  - 

Interpolis sponsort het tv-programma ‘Inbrekers’ dat RTL5 op zondag uitzendt. Volgens cijfers van het CBS was dit jaar al 5,4% van de Nederlandse bevolking slachtoffer van inbraak of een poging daartoe.

Met de sponsoring wil Interpolis overbrengen dat ze er stáát om haar klanten te helpen op momenten die er toe doen. Zeker ook na een inbraak. In ‘Inbrekers’ worden meerdere politieteams gevolgd vanaf het moment van de melding. De camera’s registreren de werkzaamheden van de politie tijdens hun zoektocht naar dadersporen. ‘Inbrekers’ vertelt de verhalen van particulieren die net hebben ontdekt dat hun huis het doelwit is geweest van inbrekers en ondernemers die bij binnenkomst in hun bedrijfspand een chaos aantroffen.

Soms wordt de politie pas opgeroepen bij thuiskomst van een weekendje weg, een andere keer zijn de insluipers nog maar net vertrokken. Naast gedupeerden waar net bij is ingebroken, worden ook de politie en andere deskundigen aan het woord gelaten. Zij weten immers uit ervaring welke impact een inbraak kan hebben op de bewoner. Op welke manier huizen en bedrijfspanden kunnen worden beschermd tegen insluipers. En hoe je een inbraak het best kunt voorkomen.

Bovendien voorziet het programma de kijker van waardevolle tips. Hoe kun je de woning het best beveiligen; waar kun je terecht voor slachtofferhulp en waar moet je op letten als je op vakantie gaat? Het wordt allemaal duidelijk in ‘Inbrekers’.

‘Inbrekers’ is te zien vanaf zondag 25 november, RTL 5, tussen 19.00 uur en 19.30 uur. (En om 16.00 uur op RTL 5 op zondag is de herhaling van de aflevering van de vorige week te zien)

.