18
juni
2008
|
00:00
Europe/Amsterdam

Interpolis sponsort 3e editie beeldententoonstelling Lustwarande

,  - 

TILBURG, 18 JUNI 2008 - Van 28 juni tot en met 28 september 2008 vindt in park De Oude Warande in Tilburg de derde editie plaats van de internationale beeldenexpositie Lustwarande. Dit jaar luistert de tentoonstelling naar de veelbelovende naam Wanderland. De kunstwerken gaan voornamelijk in op het vergankelijke en het groteske; een combinatie van  Alice in Wonderland en de tuinen van  Bomarzo. Interpolis is – samen met Achmea – trotse hoofdbegunstiger van dit internationale kunstevenement.

Aan  Lustwarande 08 – Wanderland nemen 25 kunstenaars uit 13 landen deel. Het merendeel van hen maakt nieuw werk voor de tentoonstelling. Een groot deel van hen heeft nooit eerder in Nederland geëxposeerd.

De internationale beeldenexpositie is een belangrijk evenement voor Tilburg. Vanuit haar betrokken­heid bij de stad, en vanuit culturele interesse, is Interpolis wederom begunstiger.

Meer informatie over de internationale tentoonstelling Lustwarande 08 - Wanderland is te vinden op  (deze link opent in een nieuw venster)http://www.fundamentfoundation.nl/nederlands.

.