26
januari
2015
|
00:00
Europe/Amsterdam

Interpolis officieel sponsor Tilburg Hap Stap Festival

Tilburg, 26 januari 2015 - ​Interpolis-directeur Jack Buckens heeft op maandag 26 januari het sponsorcontract getekend met Peter Zandboer, voorzitter van het culinaire Hap Stap Festival 2015 in Tilburg. Daarmee is Interpolis voor het eerst hoofdsponsor van dit laagdrempelige bourgondische festival dat dit jaar voor de twintigste keer wordt georganiseerd.

Iedereen welkom

Als Tilburgs bedrijf wil Interpolis dit evenement, dat van vrijdag 22 tot en met maandag 25 mei 2015 in de Interpolistuin wordt gehouden, graag financieel ondersteunen. Jack Buckens: “Op het Hap Stap Festival kan iedereen in een gezellige sfeer ontdekken wat Tilburg op culinair gebied te bieden heeft. Alle Tilburgers en mensen uit de regio laten wij graag kennismaken met dit prachtige initiatief. Daarom wil Interpolis de aankomende jaren hoofdsponsor zijn en stellen wij onze Interpolistuin ter beschikking.”

Mooie aanvulling

Peter Zandboer “Wij zijn bijzonder blij met Interpolis als hoofdsponsor voor het Tilburg Hap Stap Festival. Een echt Tilburgs bedrijf dat midden in de samenleving staat en we maken natuurlijk al jaren gebruik van de Interpolistuin, dus dat is een mooie aanvulling. ”

Het Tilburg Hap Stap Festival is voor alle levensgenieters! Lekker eten, borrelen, ongedwongen ontmoetingen, muziek, kunst en cultuur in de Interpolistuin.

Tilburg Hap Stap Festival “Waar je thuis bent als je uit gaat”.

De openingstijden van het festival zijn op vrijdag van 17.00 uur tot 01.00 uur, zaterdag van 14.00 uur tot 01.00 uur, zondag van 14.00 uur tot 01.00 uur en maandag van 14.00 uur tot 22.00 uur.

Voor vragen of meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen met Maroesja Hupkes via 06-10976528.

 Op de foto: Jack Buckens, directeur Interpolis en Peter Zandboer, voorzitter Hap Stap Festival