11
juni
2013
|
00:00
Europe/Amsterdam

Interpolis official partner KNHB

,  - 

Nieuwegein, 11 juni 2013 – Interpolis is official partner geworden van de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB). Vrijdag 14 juni, tijdens de Rabobank Hockey World League Semi-Final 2013 in Rotterdam, ondertekenen Arné van den Boom, directeur Interpolis, en Johan Wakkie, directeur KNHB, de partnerovereenkomst. De overeenkomst wordt aangegaan voor de periode tot 31 december 2016. De overeenkomst richt zich op de jeugd. Die wil Interpolis beter en gevarieerder laten bewegen. 

Verder staat in het partnerschap verbeteren van veiligheid en gezondheid op het hockeyveld en in het clubgebouw centraal. Arné van den Boom, directeur Interpolis: “Verzekeringen lossen niet alles op. Wij vinden het belangrijk om naar alternatieven te kijken. Daar hoort het voorkomen van blessures en materiële schade bij. Wij zullen onder andere risico-checks aan de lokale hockeyverenigingen aanbieden. Om tot goede oplossingen te komen maken we graag gebruik van alle expertise en innovatieve ideeën die er bij de verenigingen leven. Samen weten we meer dan alleen. In de beslissing om de overeenkomst met de KNHB aan te gaan speelde ook mee dat de Rabobank in de hockeywereld actief is. Interpolis is huisleverancier van de Rabobank.”

Johan Wakkie, directeur KNHB: “Wij zijn trots op de komst van Interpolis als official partner van de KNHB. Als partner kan Interpolis een belangrijke bijdrage leveren aan het optimaliseren en verbeteren van de accommodaties van verenigingen. De komst van het multifunctionele clubhuis biedt verenigingen mogelijkheden maar vraagt tegelijkertijd om extra zorg en aandacht voor veiligheid. De gezamenlijke focus van Interpolis en de KNHB om de hockeyende jeugd gevarieerder en beter te laten bewegen zal een positief effect hebben op de hockey jeugd.”

De ondertekening van de overeenkomst vindt plaats tijdens de Rabobank Hockey World League Semi-Final 2013. Dit is het kwalificatietoernooi voor de Rabobank Hockey World Cup 2014 en wordt gespeeld van 13 tot en met 23 juni op H.C. Rotterdam.  

.