16
oktober
2014
|
00:00
Europe/Amsterdam

Interpolis hoofdsponsor van de KvK-startersdag op 1 november

Tilburg, 16 oktober 2014 - 

Elk jaar beginnen ruim 130.000 mensen voor zichzelf. Denkt u ook aan het starten van een eigen bedrijf? Kom dan naar de Startersdag van de Kamer van Koophandel. Hier krijgt u advies en tips van adviseurs van verschillende organisaties en bedrijven. Er zijn workshops en er is volop gelegenheid om te netwerken. De Startersdag vindt jaarlijks plaats op de eerste zaterdag in november. Ook Interpolis is aanwezig op de Startersdag.
 

Startersdag 2014

Dit jaar kunt u de Startersdag bezoeken op zaterdag 1 november in Amsterdam, Arnhem, Eindhoven, Groningen, Rotterdam en Utrecht.
 

Interpolis-stand

Interpolis is op alle locaties aanwezig met een beursstand. Wilt u weten welke risico’s uw branchegenoten lopen, welke risico’s zij hebben afgedekt of wat de kosten zijn van een verzekering? Het antwoord op deze vragen kunt u vinden in de Interpolis-stand. U bent van harte welkom. Wilt u nu al wat meer weten? Bekijk dan de tool ‘Check je verzekeringen’.
 
Meer informatie over de Startersdag 2014
 

Wat kunt u verwachten?

Een doorlopend programma van 10.00 tot 16.00 uur, op 6 locaties in het land, met gedurende de hele dag:
  • Interessante workshops; Kamer van Koophandel, Belastingdienst, banken, accountants en uiteenlopende deskundigen geven antwoord op al uw vragen over het starten van een eigen bedrijf; Ook Interpolis geeft een workshop onder de titel ‘Ondernemen, zeker zaken doen’. We nemen u mee in de risico’s die u als startende ondernemer loopt, hoe u deze risico’s kunt verminderen of wegnemen en wat u nog kunt verzekeren.
  • Verschillende activiteiten op 6 themapleinen: voorbereiden, klanten vinden, bedrijf overnemen, financieren, groeien en ontmoeten;
  • ‘In gesprek met’-sessies: een gesprek met andere ondernemers onder leiding van een ervaren ondernemer of deskundige van een van de vele aanwezige instanties.

Waarom mag u de Startersdag niet missen?

Het is dé dag voor iedereen die goed voorbereid een eigen bedrijf wil beginnen. Of u nou van plan bent om binnenkort te starten of net gestart bent.
De mogelijkheid om andere startende ondernemers te ontmoeten, te netwerken en ervaringen uit te wisselen. En bezoek vooral even de Interpolis-stand.
.