14
september
2011
|
00:00
Europe/Amsterdam

Interpolis geeft 500 toegangskaarten Woonbeurs Amsterdam weg via Repudo

, 14 september 2011 - 

Tilburg, 14 september 2011 - Verzekeraar Interpolis dropt vandaag 500 toegangskaarten voor de Woonbeurs in Amsterdam op Repudo, de mobiele applicatie waarmee je virtuele objecten kunt oppikken in de fysieke wereld. In ruil voor een setje van twee kaarten vraagt Interpolis Repudo-spelers om een handige tip om schade in en om het huis te voorkomen.

Het grootste aantal kaarten wordt gedropt in de (deze link opent in een nieuw venster)regio Amsterdam. Repudo-spelers kunnen een setje van twee kaarten oppikkken door de Repudo applicatie te downloaden (voor iPhone, Android en BlackBerry) via (deze link opent in een nieuw venster)de Interpolis Repudo site en naar de precieze GPS locatie te gaan waar het pakketje zich bevindt. In ruil voor een tip om schade in en om het huis te voorkomen, ontvangt de deelnemer twee e-tickets met een unieke toegangscode per e-mail. Elk setje kaarten kan één keer worden opgepikt. De leukste preventietips worden op (deze link opent in een nieuw venster)de Facebookpagina van Interpolis geplaatst.

 

Inzicht in hoe schade ontstaat

Interpolis is als enige verzekeraar aanwezig op de woonbeurs van 24 september tot 2 oktober in de Rai Amsterdam. De stand van Interpolis staat volledig in het teken van preventie. Als verzekeraar vergoedt Interpolis materiële schade, maar emotionele schade kan zij gewoonweg niet oplossen. Bij de stand krijgen bezoekers daarom inzicht in hoe schade ontstaat en wat je kunt doen om schade zoveel mogelijk te voorkomen.

.