Tilburg,
03
juli
2018
|
09:20
Europe/Amsterdam

Nieuw op de Interpolis Alles in één Polis®; de fietsverzekering

Nederland is een echt fietsland. In 2017 telde Nederland 22,9 miljoen fietsen. Sinds 2017 worden er weer meer fietsen verkocht; een derde daarvan is een e-bike. Van de Nederlanders die in de afgelopen 12 maanden een fiets kochten, sloot 43% een fietsverzekering af. Vanaf 25 juni biedt Interpolis de fietsverzekering op de Alles in één Polis®. De fietsverzekering van Interpolis is er voor nieuwe en tweedehands fietsen. Accessoires zijn automatisch meeverzekerd.

Hortense van de Laar, propositie manager bij Interpolis; “De komst van de e-bike heeft voor een nieuwe dimensie in ons fietsland gezorgd. De aanschafkosten van dergelijke fietsen zijn hoog. Als de fiets beschadigd raakt, of deze wordt gestolen, brengt dat meestal aanzienlijke kosten met zich mee. Kosten die onze klanten liever niet zelf dragen. Dat maakt dat wij de fietsverzekering nu aan ons verzekeringspakket toevoegen.” 

Beschikbaar via Rabobank
Vanaf 25 juni kunnen consumenten de fietsverzekering afsluiten via de Rabobank of rechtstreeks via de Rabo Bankieren App. De fietsverzekering valt onder de rubriek verkeer en is dagelijks opzegbaar. Interpolis biedt de fietsverzekering aan voor vele soorten fietsen zoals elektrische fietsen als stadsfietsen en sportfietsen.