06
oktober
2009
|
00:00
Europe/Amsterdam

Interpolis en Rabobank ontwikkelen Rabo Woonlasten Calculator

, 06 oktober 2009 - 

TILBURG, 6 OKTOBER 2009 - Interpolis heeft samen met Rabobank op 1 oktober de Rabo Woonlasten Calculator geïntroduceerd. Deze calculator is een online tool die de consument zelf kan invullen om een indicatie van de totale maandelijkse woonlasten te krijgen. Deze tool is op dit moment uniek. Tot nog toe was er geen enkele partij die in één overzicht alle maandelijkse woonlasten inzichtelijk maakt.

Inzicht in realiseren van woonwensen

De Rabo Woonlasten Calculator helpt consumenten om een beeld te krijgen bij hun nieuwe woonlasten. Dus niet alleen de huurlast of hypotheek, ook de lasten aan gas/water/licht, gemeentelijke heffingen, uitgaven voor vaste telefonie/internet/tv en natuurlijk verzekeringen worden meegenomen in de berekening. Ofwel; kun je straks nog alle dingen doen die je wilt doen? Met dit hulpmiddel laat Rabobank zien dat ze er niet alleen is voor hypotheken, maar dat ze een betrokken en levenslang financieel partner is over de volle breedte.

Waarom Interpolis?

De calculator is voor Interpolis relevant omdat het voor de klant inzichtelijk maakt welke verzekeringen ertoe doen als het gaat om wonen. En wat de financiële impact daarvan is op de maandelijkse woonlasten. Zo blijkt uit de woonlastencalculator dat woonhuis-, aansprakelijk­heid- en inboedel­verzekeringen gemiddeld 1% tot 3% van de maandelijkse woonlasten bepalen.

De woonlastencalculator zal onder andere aan de orde komen in het TV-programma My First Home. Daarnaast zullen bezoekers van Rabobank.nl en Interpolis.nl gewezen worden op dit hulpmiddel. Zelf nieuwsgierig geworden? Kijk dan eens op www. Rabobank.nl/woonlastencalculator

.