26
juni
2011
|
00:00
Europe/Amsterdam

Interpolis en Rabobank in gesprek met InFinance

, 26 juni 2011 - 

Tilburg, 26 juni 2011 - InFinance, het blad voor financiële dienstverleners, gaat in de uitgave die 24 juni verschijnt uitvoerig in op de nieuwe stap in transparantie van kosten op de Interpolis Alles in één Polis. InFinance sprak met Rik Op den Brouw, directeur Rabobank Particulier, en Rob Coolen, directeur Interpolis, over de wijze waarop particuliere klanten inzicht krijgen in wat zij betalen voor de dienstverlening van de Rabobank als tussenpersoon van hun schadeverzekeringen.

Doorbraak
Volgens het blad is het nieuwe model een belangrijke stap in de richting van transparantie van de vergoeding voor de financiële adviseur. In het kader naast het artikel staat dat het model simpel in opzet is, maar toch een doorbraak.

Maatschappij
In het artikel is verder te lezen wat de Rabobank beweegt om samen met Interpolis deze stap te zetten. Rik Op den Brouw noemt het nieuwe model transparant en fair. "We laten de klant graag laten zien welke kosten met het advies gemoeid zijn. Als sector moeten we begrijpen wat de maatschappij van ons verlangt en daarna handelen." Rob Coolen geeft aan dat de klanten over het algemeen erop vooruit gaan. "Er is een kleine groep die iets meer gaat betalen, maar zelden meer dan twee euro. De meeste klanten betalen hetzelfde."

InFinance verschijnt 24 juni. Wil het hele artikel lezen PDF document: Bestandsgrootte: 2687 KB  klik dan hier.

 
.