28
september
2009
|
00:00
Europe/Amsterdam

Interpolis en Rabobank gaan samenwerking intensiveren

, 28 september 2009 - 

TILBURG, 28 SEPTEMBER 2009 - Rabobank gaat het aandeel van Interpolis-­verzekeringen in het totale verzekeringsaanbod van de lokale banken verder uitbouwen. Daartoe gaan Eureko, het moederbedrijf van Achmea (waar Interpolis deel van uitmaakt), en Rabobank hun reeds succesvolle samenwerking verder intensiveren. Zo investeren Rabobank en Eureko onder andere in een multimediaal aanbod van producten bij Interpolis, zodat klanten op diverse manieren kunnen worden bediend.

“De strategische samenwerking van Rabobank met Eureko is voor ons van grote waarde. Via Interpolis hebben onze klanten toegang tot alle producten en diensten van Achmea, de grootste verzekeraar op de Nederlandse markt met dezelfde niet-beursgenoteerde achtergrond als Rabobank,” aldus Piet Moerland, voorzitter van de Raad van Bestuur van Rabobank Groep. Voorzitter van de Raad van Bestuur van Eureko Willem van Duin: “Het gezamenlijk aanbieden van financiële diensten aan onze klanten versterkt de goede uitgangspositie voor zowel Rabobank als Eureko, die zich ondersc­heiden door hun coöperatieve achtergrond en maatschappelijke positie."

De intensivering van de samenwerking tussen beide partijen staat los van de intentie tot fusie tussen Rabobank en Eureko.

.