04
juni
2012
|
00:00
Europe/Amsterdam

Interpolis: EK�88. Onvervangbaar.

Tilburg, 04 juni 2012 - 

Tilburg 4 juni 2012 - Oude voetbalschoenen zijn vervangbaar. De voetbalschoenen waar Gerald Vanenburg het Europees Kampioenschap '88 op won, niet. Wat iets onvervangbaar maakt, ligt aan het persoonlijke verhaal erachter. Daarom stuurt verzekeraar Interpolis een unieke reizende EK'88 tentoonstelling door het land.

 

De onvervangbare spullen van het EK'88

In de tentoonstelling van het EK '88 zie je het persoonlijke verhaal achter de onvervangbare EK'88 spullen van de helden en Oranjesupporters van toen. De schoenen van Vanenburg, het broekje van Arnold M�hren, de replicabeker van Berry van Aerle, de offici�le medaille van Hans van Breukelen; ze zijn allemaal te bewonderen. Wat iets onvervangbaar maakt, ligt aan het persoonlijke verhaal erachter. De helden van toen hebben hun unieke verhalen verteld aan verzekeraar Interpolis.

Interpolis wil met de EK '88 tentoonstelling mensen aan het denken zetten over hoe zij hun meest onvervangbare spullen beschermen. Een verzekeraar vergoedt bij brand of inbraak alleen de financi�le waarde. Een nieuw paar voetbalschoenen kost misschien 100 euro. Terwijl Vanenburg zijn schoenen voor geen goud kwijt wil. Geld lost dus niet alles op. Daarom doet Interpolis er alles aan om mensen te wijzen op het voorkomen van ongelukken, waardoor de kans op schade zo klein mogelijk wordt.

 

Agenda EK'88 Onvervangbaar-tentoonstelling

De EK'88 Onvervangbaar-tentoonstelling doet in ieder geval de volgende steden aan:

6 juni Enschede
7 juni Tilburg
8 juni Middelburg
9 juni Eindhoven
13 juni Arnhem
14 juni Maastricht
15 juni Urk
16 juni Horst
17 juni Lelystad

Zolang het Nederlands Elftal in de race is om het EK2012, blijft de tentoonstelling door Nederland reizen.