10
februari
2011
|
00:00
Europe/Amsterdam

Interpolis applicatie voor hulp bij schade nu ook beschikbaar voor Android

, 10 februari 2011 - 

TILBURG, 10 februari 2011 - De Schadehulp applicatie die Interpolis ruim een jaar geleden voor de iPhone introduceerde, is nu ook beschikbaar voor Android smartphones. Met deze applicatie wordt autoschade direct mobiel afgehandeld. De Android app van Interpolis is gratis te downloaden via de Android Market.

 

Schademelden via mobiel werkt

Interpolis was ruim een jaar geleden de eerste verzekeraar die een schadehulp app voor de iPhone ontwikkelde en is nu ook de eerste verzekeraar die een schadehulp app uitrolt naar Android. Inmiddels hebben 25.000 iPhone gebruikers de app gedownload. Zij hebben een paar honderd keer een schade gemeld via hun iPhone. Klanten reageren positief, omdat de schadeafhandeling vlot verloopt.

 

Service op locatie

De gebruiker van de app kan na een autoschade direct noodhulpdiensten oproepen en kan op basis van zijn locatie schadediensten binnen de app aanspreken. Vervolgens kan de gebruiker het digitale schadeformulier invullen, foto's bijvoegen en naar Interpolis sturen. De GPS op de telefoon vult automatisch de locatie aan. In het overgrote deel van de schadegevallen in het verkeer is sprake van een eenzijdige situatie zonder tegenpartij en vooral dan kan de schade met de Schadehulp op de iPhone ter plekke razendsnel worden afgehandeld. Geen papieren formulieren, uitzoeken waar je precies bent of het telefoonnummer van een schadebedrijf zien te vinden.

Als er sprake is van een aanrijding waarbij meerdere personen betrokken zijn, biedt de Interpolis Schadehulp app ook uitkomst. Het papieren schadeformulier moet nog steeds worden ingevuld. Maar de Schadehulp helpt wel bij het sneller en vollediger afhandelen van de situatie.

 

Niet Interpolis verzekerden

De applicatie is ook te gebruiken door niet-Interpolis verzekerden, de schademelding gaat dan niet naar de verzekeraar, maar naar het eigen e-mailadres van de gebruiker. Opslaan kan ook, wie het schadeformulier online geheel of gedeeltelijk invult, kan het later nog eens rustig doornemen of afronden voor het insturen.

Gebruikers van een Android smartphones kunnen de Interpolis Schadehulp downloaden via de Android Market op de telefoon of via (deze link opent in een nieuw venster)market.android.com. Gebruikers van een iPhone vinden de Interpolis Schadehulp app in de App Store op hun iPhone of via (deze link opent in een nieuw venster)www.apple.com.

 

 

Bekijk hier de tekstversie van de demo.

Meer informatie

.