06
mei
2009
|
00:00
Europe/Amsterdam

Inboedel­verzekering Interpolis als beste getest

, 06 mei 2009 - 

TILBURG, 6 MEI 2009 - De Inboedel­verzekering van Interpolis is als beste getest. Dat staat in de consumentengids van mei 2009. Onze Allriskdekking behaalde het hoogste testoordeel in de categorie ‘grote stad’ en het op één na beste resultaat in ‘niet-grote stad’. Gemiddeld komen we als beste uit de bus. 

De consumentenbond vergeleek de premies en voorwaarden van inboedel­verzekeringen met een extra uitgebreide dekking en een Allriskdekking. Aan bod kwamen onder andere dekking, garantie op onder­verzekering, flexibiliteit en schadeafwikkeling. Producten van 25 verzekeraars zijn onderzocht. Met scores van 82 punten voor zowel grote stad als niet-grote stad, staat Interpolis op een eerste plaats. 

Alles is verzekerd, tenzij… 
Productmanager Henk de Jong is blij met de uitkomst. “Onze inboedel­verzekering staat bekend om de ruime dekking. Alles is verzekerd, tenzij nadrukkelijk uitgesloten in de polisvoorwaarden. En heeft de klant een keer schade? Met één telefoontje wordt alles geregeld. We keren geld uit, vergoeden de schade in natura via onze webwinkel of schakelen onze mannetjes in.”  

Voordelen Interpolis Inboedel­verzekering: 
- Met de Inboedelmeter nooit onderverzekerd 
- Alles is verzekerd, tenzij… 
- Preventiekorting 
- Huurdersbelang gratis meeverzekerd 
- Pakketkorting op de Interpolis Alles in één Polis® 

.