Leiden,
22
november
2019
|
14:40
Europe/Amsterdam

In gesprek over veilig ondernemen op RMV in Gorinchem

Van 26 tot 28 november zijn wij aanwezig op de Rundvee & Mechanisatie Vakdagen in Gorinchem. Wij zien u graag in onze stand (H105) voor een goed gesprek over veilig ondernemen, met òf zonder zonnepanelen.

Bouw samen met ons aan een veilig bedrijf
Voor de continuïteit van uw bedrijf is het belangrijk dat u kritisch bent en vragen blijft stellen rondom uw risicovraagstukken. Henk Kersten uit Oranjedorp is duidelijk over het runnen van zijn akkerbouwbedrijf. Risico’s calculeert hij in. Om in bedrijf te blijven moet de boel op orde zijn. “Er zijn gelukkig veel partijen die je daarbij helpen. Die met je meedenken over brandveiligheid, onderhoud.”

Bij veiligheid komt veel kijken, laat u zich helpen?
Goed werkende machines helpen u bij uw productie en uw bewaarproces. Oponthoud levert ergernissen. Een brandveilige loods en een goede constructie verkleinen de kans op verstoring. Kent u de risico’s en laat u zich net als Henk verder helpen?

Een veilig bedrijf, ook met zonnepanelen
De ontwikkelingen gaan razend snel. Zo wordt investeren in zonnepanelen voor steeds meer bedrijven aantrekkelijk. Kent u de markt van zonnepanelen en weet u wat de beste keuzes zijn? Blijf kritische vragen stellen, voor, tijdens en na de aanleg van zonnepanelen, bij alle keuzes die u maakt.

Haal naast zonnepanelen vaklui op je dak
Laat u helpen door vaklui. De beste investeringen zijn toekomstgericht. Stel hoge eisen aan de technische installatie en constructie bij aanleg van zonnepanelen.

Meer weten?