Leiden,
13
februari
2017
|
09:40
Europe/Amsterdam

HortiContact Gorinchem

Aandacht voor onderhoud van de WKK

Bent u glastuinbouwondernemer? Dan is de kwaliteit van uw gewas voor een groot deel afhankelijk van uw apparatuur. Uitval van uw WKK- en middenspanningsinstallatie of uw trafo is dan ook bijzonder vervelend. Tijdens HortiContact in Gorinchem (14 t/m 16 februari) gaan onze glastuinbouwspecialisten graag met u in gesprek over uw WKK.

Wat betekent uitval van de WKK voor u?
Daar zijn wij benieuwd naar. Voor veel ondernemers is een goed werkende WKK bepalend voor het behalen van de bedrijfsdoelstellingen. Geldt dat ook voor u? Dan is het goed om te weten dat u veel kunt doen om de kans op uitval te verkleinen. Goed onderhoud bijvoorbeeld. De standbemanning van Interpolis geeft u graag tips over onderhoud van de WKK én het onderhoudscontract.

U wilt uw leveranciers niet op u laten wachten
Belangrijk dus dat als er dan toch iets gebeurt u snel weer aan de slag kunt. Wie moet u bellen, wat moet u regelen? Maak een noodplan en zorg dat u bij uitval weer snel in bedrijf kunt zijn. Bijvoorbeeld door aansluitingen voor noodvoorzieningen. Want gezond gewas vraagt om een topconditie van werkende apparatuur.

Tot ziens op HortiContact!

Meer informatie:
Kijk hier voor tips over onderhoud van uw WKK- en middenspanningsinstallatie