28
oktober
2015
|
00:00
Europe/Amsterdam

Held van het veld

Tilburg, 28 oktober 2015  -  Interpolis loopt warm voor hockey. Want het is misschien wel de mooiste sport die er is. En het is niet alleen mooi, maar ook moeilijk, hard en zwaar. Zeker niet voor iedereen weggelegd. Wel voor helden. Hockeyhelden zoals onze ambassadeurs Jaap Stockmann en Lidewij Welten.

 

Ben/ken jij een held?

Natuurlijk lopen er veel meer helden op het hockeyveld. Ben of ken jij zo’n held? Fiets je bijvoorbeeld 2 keer per week in weer en wind naar je club? Kreeg je teamgenootje een bal op haar oog en staat ze gewoon weer op het veld? Of heeft jullie spits er 3 ingetikt tegen de koploper? Misschien maakt jullie barman wel de allerlekkerste bitterballen, ook een held toch? Wat ons betreft, allemaal hockeyhelden!

#heldvanhetveld

Maak een foto van jouw hockeyheld, tag deze met @interpolis en #heldvanhetveld en wij maken van deze foto een heldenfoto. (Zorg je er wel voor dat je account niet is afgeschermd? Anders kunnen wij deze foto niet zien). Volg onze Instagram maar eens, wie weet staan jij en je hockeyvrienden al op onze Wall Of Fame: @interpolis. 

Tag, like en deel zelf vooral ook. Want iedereen die meedoet maakt kans op een hockeyhelden-clinic van Jaap & Lidewij.

Interpolis. Partner van de KNHB