25
juni
2008
|
00:00
Europe/Amsterdam

Hagelbuien belemmeren autovakantie niet!

,  - 

 

TILBURG, 25 JUNI 2008 - Verzekeringsgroep Achmea (waaronder Interpolis valt) opent de komende drie dagen een tijdelijke vestiging in het Gelredome in Arnhem. Met het oog op de zomervakantie willen we gedupeerde automobilisten met schade aan hun auto door de storm en hagelbuien van afgelopen zondag, versneld ontzorgen.

In het Gelredome bestaat de mogelijk­heid om direct de schade aan de auto te laten taxeren of een afspraak te maken met een schadeherstelbedrijf. Per dag verwacht we 500 verzekerden van Interpolis, Centraal Beheer Achmea, Avéro Achmea en internetverzekeraar FBTO (tezamen verzekeringsgroep Achmea) te helpen.

Locatie

De tijdelijke vestiging van Achmea is gehuisvest op het terrein van het voetbalstadion Gelredome in Arnhem. De openingstijden zijn donderdag en vrijdag van 09.00 uur ’s ochtends tot 21.00 uur ’s avonds en zaterdag van 09.00 uur ’s ochtends tot 15.00 uur ’s middags. Op vertoon van de groene kaart worden de automobilisten geholpen.

Service

Gedurende deze dagen bieden we onze klanten ook de mogelijk­heid om sterretjes in de voorruit te laten repareren en banden te laten controleren op spanning.

.