09
november
2011
|
00:00
Europe/Amsterdam

Geringe premiestijging Interpolis

, 09 november 2011 - 

Tilburg, 9 november 2011 - De bruto nominale premie voor Interpolis ZorgActief® voor 2012 is € 109,75 per maand. Interpolis heeft de stijging van de premie beperkt weten te houden.Ten opzichte van 2011 betalen klanten € 1,75 per maand meer. Ook de stijging van de aanvullende verzekering is gering, terwijl de dekking op een aantal punten is uitgebreid. De nieuwe premies passen goed in het consistente premiebeleid, zoals Interpolis dat voert sinds de invoering van de basisverzekering.

 

Korting

De meeste klanten met een Interpolis ZorgActief profiteren van een korting van 10% op de basisverzekering, omdat zij gebruik maken van het collectieve aanbod van de Rabobank. De korting geldt voor zowel leden en rekeninghouders van de Rabobank als voor werkgevers die bankieren via de Rabobank. Daarnaast biedt Interpolis 15% korting op de aanvullende en tandverzekeringen.

Voor studenten is er de collectieve Interpolis Studentenzorgverzekering. Dit is een compleet pakket met basisverzekering en een aanvullende verzekering met dekkingen als fysiotherapie, buitenlandhulp en vaccinaties voor € 95,21 per maand, zonder vrijwillig eigen risico.

 

Actie

Klanten die voor hun zorgverzekering overstappen naar het collectieve aanbod van de Rabobank geeft Interpolis in maart 2012 € 50.- terug (studenten € 25.-). Maar ook trouwe klanten gaat Interpolis belonen. Voorwaarde is wel dat zij lid zijn van de Rabobank. Zij ontvangen een voucher van € 25.- . Deze kunnen ze besteden in (deze link opent in een nieuw venster)de online preventiewinkel van Interpolis.

 

Services

Interpolis doet voor zijn klanten meer dan alleen zorgdeclaraties betalen. Met Interpolis ZorgActief kunnen klanten rekenen op extra hulp. De verzekeraar helpt zijn klanten met de ZorgActief Zorgservices, Zorgbemiddeling en de Vakantiedokter. Daarnaast zorgt Interpolis er voor dat de klant zo min mogelijk administratie heeft aan zijn zorgverzekering. Maar liefst 90% van de zorg die de klant gebruikt wordt direct verrekend met de zorgverlener. Bijna alle zorgverleners in Nederland zijn gecontracteerd. Alleen als de klant een niet gecontracteerde zorgverlener bezoekt, schiet hij de rekening voor.

 

Zorgkeuzehulp

Om de klant te helpen alleen dat te verzekeren wat er voor hem toe doet, ontwikkelde Interpolis de ZorgKeuzehulp. Op basis van een aantal vragen, geeft de klant aan welke zorg hij belangrijk vindt en welke hij sowieso wil hebben verzekerd. Aan de hand van de antwoorden krijgt de klant een advies voor zijn zorgpakket. Hierin geeft Interpolis ook aan wat de financiële afweging is om wel of geen vrijwillig eigen risico of een pakket hoger of lager te nemen.

Groei ZorgActief
Interpolis ZorgActief is één van de snelst groeiende zorgverzekeringen. Jaarlijks groeit het label met meer dan 10%. Inmiddels zijn meer dan 200.000 mensen verzekerd.

 
.