Leiden,
03
april
2019
|
13:56
Europe/Amsterdam

Gebruiksgemak digitaal teeltplan flink verbeterd

Het systeem voor digitaal indienen van teeltplannen is dit jaar flink verbeterd. Deze verbetering zit vooral in het gebruiksgemak voor ondernemers. De eerste teeltplannen voor de teelten van dit seizoen zijn al binnen!  

Elk jaar vullen ondernemers met teelten op het open veld een teeltplan in voor hun verzekering. Zodat hun verzekering altijd past bij de actuele teelt en bijbehorende risico’s. Zij kunnen hun teeltplan zelf online invullen, of controleren en aanpassen.

Een goed overzicht helpt
Daarom is de informatie per perceel overzichtelijk weergegeven. De uitgebreide informatie word zichtbaar na het aanklikken van het perceel. Voor nog meer gebruiksgemak, kunnen ondernemers hun teeltplan van RVO kopiëren. Het laatste gaat sneller, vooral bij veel verschillende gewassen. Ondernemers die niet dezelfde percelen willen verzekeren als die bij RVO bekend zijn, kunnen na het kopiëren nog percelen verwijderen of toevoegen.

Teeltplan nog doorgeven? Doe dat voor 1 juni
Met de inloggegevens die u kreeg kunt u terecht op www.interpolis-teeltplannen.nl. Geef uw teeltplan voor 1 juni door, dan bent u er zeker van dat uw teelt goed is verzekerd.