Leiden,
09
januari
2019
|
15:56
Europe/Amsterdam

Feest bij Anthura: winnaar Tuinbouw Ondernemersprijs 2019

Op 9 januari is Anthura in de Keukenhof in Lisse uitgeroepen tot winnaar van de Tuinbouw Ondernemersprijs 2019. Jaap Breugem, manager van Interpolis: “Wat een feest voor deze ondernemers die dit door hun harde werken verdiend hebben! Hartelijk gefeliciteerd”.

Interpolis droeg Anthura voor. Jaap Breugem: “Wij zijn trots op deze ondernemers. Ze laten zien dat onderscheidend ondernemerschap meer betekent dan alleen een gestroomlijnde levering van kwalitatief hoogwaardig plantmateriaal. De kracht van dit familiebedrijf ligt in de manier waarop zij innoveren, strategisch samenwerken en kennis delen met andere veredelaars. Goed opgeleid personeel, talent en vakmanschap staan hoog in het vaandel. Dit helpt Anthura, maar ook de sector, bij innovatie en ontwikkeling.

Samenwerken om als sector door te groeien
Jaap Breugem: Anthura is een terechte winnaar, al had zij stevige concurrentie van Dekker Chrysanten, Opti-flor en Wim Peters Kwekerijen. Alle bedrijven verdienen grote waardering. Ze zijn bezig met actuele thema’s als veiligheid, gezondheid, energie, risicomanagement en technische innovatie. Ze lopen voorop en zoeken de samenwerking op.Wat ik het allermooiste aan deze ondernemers vind? Dat is hoe zij produceren in een continue stroom van vernieuwing en hoe zij samenwerken om binnen een sector die in transitie is door te groeien”.

Interpolis trotse partner Tuinbouw Ondernemersprijs
Samen met de andere partners ondersteunt Interpolis de Tuinbouw Ondernemersprijs om de top van de Nederlandse tuinbouw in beeld te helpen brengen. Hiermee laten we de wereld zien dat de Nederlandse tuinbouw continu in ontwikkeling is."