12
december
2011
|
00:00
Europe/Amsterdam

Drogisterij Eersel na reeks inbraken toch verzekerd bij Interpolis

, 12 december 2011 - 

Tilburg, 12 december 2011 - Drogisterij De Drie Torens in Eersel blijft toch verzekerd bij Interpolis. De verzekeraar besloot de relatie te beëindigen na een reeks van inbraken. Na berichten in de media is de beslissing opnieuw bekeken en bleek dat de inspanningen die de eigenaren Maria Baseman en Piet Cox hadden genomen om de inbraak te voorkomen, niet meegenomen waren in de afweging.
 
Interpolis heeft met de eigenaren gesproken over extra maatregelen om inbraken te voorkomen. Samen zijn zij tot nieuwe oplossingen gekomen. Om de fout recht te zetten komt Interpolis de klanten tegemoet door de investering voor nieuwe preventiemaatregelen op zich te nemen. Zowel de eigenaren van De Drie Torens als Interpolis zijn blij met de uitkomst.
 
De drogisterij heeft de afgelopen vier jaar te maken gehad met een reeks van inbraken. Wanneer klanten onvoldoende aan preventie doen, dan kan een verzekering worden beëindigd. Op deze manier zorgen verzekeraars ervoor dat de premies betaalbaar blijven. Interpolis gaat normaal gesproken uiterst zorgvuldig om met het beëindigen van verzekeringen. De verzekeraar spant zich niet alleen in om samen met de klant inbraken en overvallen te voorkomen, ook wordt de klant vooraf uitgebreid gewaarschuwd als beëindiging dreigt. Het is jammer dat het ingeval met de beslissing tot beëindiging van de verzekering van De Drie Torens, anders is gelopen. Met de nieuwe afspraken is alles opgelost.
.