Tilburg,
19
april
2016
|
14:47
Europe/Amsterdam

Boekpresentatie 'Nederland rond in 80 dagen'

Dolph Cantrijn, de wandelende fotojournalist

Op zondag 24 april lanceert Dolph Cantrijn, de wandelende fotojournalist, zijn boek ‘Nederland rond in 80 dagen’. Dolph wandelde in de zomer van 2015 de 1600 kilometer lange grens en kustlijn van Nederland rond in 80 dagen. Zijn mooiste momenten en bijzondere verhalen legde hij vast en zijn gebundeld in het boek. Het wordt uitgegeven door Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig en is mede mogelijk gemaakt door Interpolis.

Volg Dolph in 80 dagen 

Volg Dolph in dit boek aan de hand van zijn prachtige foto’s en verhalen, die hij tijdens dit wandelavontuur opdeed langs de grens van Nederland. Trek uw wandelschoenen aan en loop mee langs verlaten douanekantoren. Luister naar de smokkelverhalen in het grensgebied. Adem de zilte zeelucht in op de Hollandse stranden. Huiver bij de indringende geschiedenis van de Dodendraad. Geniet van de fraaie luchten zoals de oude meesters die eeuwen geleden al schilderden. Wandel over de Deltawerken die over de hele wereld worden geroemd. Kom tot rust in de eindeloze stilte van het Drentse veenlandschap. Al lopend zult u zien dat de rafelranden van ons land meer dan de moeite waard zijn.

Website met routes

Dolph heeft zich ten doel gesteld dat de rand van Nederland een aaneengesloten wandelpad wordt. Op zijn website www.volgdolph.nl staan de routes van alle 80 wandeldagen en een blog. Wandelaars kunnen via de site suggesties geven om de routes te verbeteren.